Vecmāmiņa, kas "taisa haosu" vietnē Instagram

90 gadu vecumā Končita pavada dienas, pilnveidojot savu cilvēcisko, intelektuālo un garīgo formāciju... un arī daloties ar padomu, kas pilns vitalitātes, kristīgas izjūtas un optimisma, ar saviem vairāk nekā 100 000 Instagram sekotājiem, kas ir visu vecumu.

"90 gadu pieredze, ar ko dalīties"

"Vai jūs zināt, kā es nokļuvu šajā Instagram putrā? Nu, tas ir jautri! Viena no manām jaunajām mazmeitām - tobrīd viņai bija 17 gadi - man teica: "Abueli! pastāsti mums savus padomus, mēs tos ierakstīsim, bet mēs tos arī parādīsim visai pasaulei! Un kopš šī pirmā video 2021. gadā - eleganti smaidot un ar vēdekli rokā - viņas konts šajā sociālajā tīklā (@abueliconchita2) ir sasniedzis 105 000 "dārgo un mīļo" draugu, kā viņa pati tos raksturo, ar kuriem viņa dalās 90 gadu pieredzē.

Konči ir tīršķirnes madriliete, "absolūti madriliete" un pēc adopcijas - granadiniece. Granadā viņa atrada ne tikai savas mājas, bet arī aizraušanos ar ģimeni, draudzību un aicinājumu uz Opus Dei.

Starp mīlestību pret lasīšanu, angļu valodas nodarbībām, ikdienas fiziskajām un garīgajām nodarbībām, sarunām ar draugiem, aizraušanos ar teātri, garīgo aprūpi un pārdomām ar saviem sekotājiem Instagram... "abueli" Conchita, kā daudzi viņu dēvē, savos sociālajos tīklos rāda, kā iespējams dzīvot veselīgas vecumdienas vai "jaunās vecumdienas", šo jauno nodaļu arvien vairāk cilvēku vēsturē.

Ar gudrību, kas sniedzas pāri ekrāniem, viņa ir kļuvusi par vecmāmiņu, kas "taisa putru" Instagram, daloties pārdomās, padomos un savā dzīves pieredzē; sākot ar lieliem jautājumiem, piemēram, mīlestību pret ģimeni, vientulību vecāka gadagājuma cilvēkiem, vērtībām un tikumiem, un beidzot ar maziem ikdienas paradumiem un trikiem, kā rūpēties par sevi gan iekšēji, gan ārēji: "Jauniem cilvēkiem vajadzētu sevi iekārtot tā, lai iepriecinātu, bet vecākiem - lai neapbēdinātu".

Conchita ir piesaistījusi desmitiem vietējo un valsts plašsaziņas līdzekļu uzmanību Spānijā, piemēram, Ideal de Granada, Telemadrid, OndaCero vai COPE. Tikai redzot un dzirdot viņu, kļūst skaidrs, ka vecums ir tikai skaitlis un ka patiesa jaunība ir rūpes par ķermeni un dvēseli. Katra publikācija izstaro mieru, svaigumu, eleganci un dzīvesprieku - sastāvdaļas, kas ir tik nepieciešamas, lai ar labu humoru stātos pretī šim jaunajam dzīves posmam.

Tomēr viņa ļoti labi apzinās tās ietekmi. Viņai katra ziņa, ko viņa saņem no saviem sekotājiem, ir dārgums, iespēja lūgt par sūtītāju. Viņa saka, ka reizēm viņu līdz asarām aizkustina stāsti, ko viņa saņem no saviem sekotājiem, viņu atbalsts un tas, kā viņi saka, ka viņas saturs viņiem palīdz. Viņas ietekme sniedzas pāri valodām un kultūrām, un viņa spēj saviem sekotājiem atgriezt atmiņas par viņu vecmāmiņām un mātēm un kopā ar viņām pavadītajiem brīžiem.
Galvenokārt ar saviem video viņa vēlas atgādināt jauniem un veciem, ka dzīve ir pilna ar iespējām augt, ka mums nevajadzētu to dzīvot rezignēti vai skumji, aizvadīt bez sāpēm vai slavas, bet gan "vēlēties vēlēties", mīlēt un atstāt pēdas apkārtējos.